Gabriel Pantelimon (foto) lucreaza la Xerox din 1997 si inainte sa preia aceasta functie a fost director de marketing si vanzari al Xerox Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia.

El l-a inlocuit pe Petr Sichrovsky, iar in prezent este responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si vanzari, servicii globale si operatiuni de customer service pentru Xerox Romania si Republica Moldova.

Gabriel Pantelimon a absolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti la sectia Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, detine un MA la University of Surrey, Guildford in Studii Europene si un MBA la Bucharest School of Management.

Citeste si:

Xerox Romania si Republica Moldova este prezenta pe piata locala de 40 de ani, are 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati.

Compania a avut in 2009 afaceri de 17,5 milioane de euro si un profit net de aproximativ 630.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Grupul american isi desfasoara activitatea comerciala in Romania prin intermediul mai multor entitati, de aceea rezultatele afisate de Ministerul de Finante pentru compania Xerox Romania Echipamente si Servicii nu reflecta intrutotul nivelul de activitate a Xerox pe piata locala.