Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata loala, ofera 400 de minute gratis celor care se aboneaza sau isi reinnoiesc abonamentul pana pana 15 aprilie, minutele fiind oferite lunar pe toate perioada contractului.
Cele 400 de minute pot fi utilizate pentru apeluri catre retelele mobile si fixe din Romania, SUA si Canada si catre retelele fixe din UE. Jumatate dintre minute (200) pot fi daruite unei alte persoane, iar apelurile sunt valabile catre aceleasi destinatii.

Potrivit datelor Romtelecom, femeile efectueaza cu 20% mai multe apeluri pe segmentul de telefonie fixa decat barbatii.

Oferta este una dintre cele mai agresive pe segmentul de telefonie fixa, in care principalul competitor al Romtelecom este RCS&RDS.

La finalul lui 2010 compania avea 2, 60 milioane de abonati de telefonie fixa, fata de 2,76 milioane de utilizatori in decembrie 2009.

Romtelecom a inregistrat anul trecut venituri de 716,9 mil. euro, in scadere cu 8,4% fata de 2009 si a ajuns la 4,74 milioane de abonati de telefonie fixa, internet si televiziune.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri