Compania a anuntat ca Ahrendts va fi responsabila de strategie, expansiune si operatiuni pe partea de retail atat offline cat si online si ii va raporta direct CEO-ului Tim Cook.

Chiar daca momentan nu este cunoscut salariul ei, Angela a fost declarata anul trecut cea mai bine platita persoana intr-un top publicat de FTSE, lider mondial in crearea de indici bursieri. Ca sef la Burberry, Angela a avut un pachet salarial de 27 de milioane de dolari, dintre care 19 milioane de dolari obtinute ca bonus pentru ridicarea actiunilor companiei.

Angela Ahrendts, director executiv al casei de moda din 2006, a transformat Burberry dintr-un producator de pardesiuri intr-un brand de moda global, cu venituri de 6,3 miliarde lire sterline (7,4 miliarde euro) pe an.

Citeste si:

Ea are experienta doar in zona de fashion, unde la 29 de ani a devenit presedinte la Donna Karan International, in 1989, iar la aproximativ 10 ani, Angela a fost aleasa membra a consiliului director al Liz Claiborne (acum Fifth & Pacific).

Apple a mai angajat un director din lumea modei, in iulie 2013, cand l-a adus in companie pe pozitia de director pentru proiecte speciale pe Paul Deneve, fostul director executiv ºi preºedinte al Yves-Saint Laurent.