Grupul financiar Lloyds TSB este primul sponsor anuntat al Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra din 2012 si a incheiat un contract in valoare de aproximativ 117 milioane de euro cu organizatorii competitiei, anunta Brandrepublic.com, potrivit NewsIn. Contractul ofera grupului Lloyds TSB drepturi exclusive de marketing asupra echipelor olimpice si paralimpice ale Marii Britanii, la Jocurile Olimpice de Vara de la Beijing din 2008 si la Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver din 2010.

Ca parte a intelegerii, Lloyds TSB se va putea folosi de marca Londra 2012, ce va fi lansata la sfarsitul acestui an si care are ca teme ideile de "tanar" si "comunitate". "In urmatorii cinci ani vom lucra cu clientii si comunitatile locale pentru a contribui la realizarea unora dintre cele mai inspirate jocuri olimpice din toate timpurile", a declarat directorul Lloyds TSB Group, Victor Blank.

Lloyds TSB Group este unul dintre marile grupuri bancare si de asigurari din lume, cu sediul central in Marea Britanie. Grupul a inregistrat, in 2006, venituri totale de aproximativ 28,5 miliarde de euro si un profit net de 4,2 miliarde de euro.

Jocurile Olimpice de Vara de la Londra din 2012 reprezinta cea de-a 30-a editie a competitiei si se vor desfasura intre 27 iulie si 12 august. Londra este primul oras care gazduieste Jocurile Olimpice moderne pentru a treia oara, dupa ce a organizat si editiile din 1908 si 1948.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Greta Thunberg, mesaj pentru România: Fiți uniți împotriva tăierilor de copaci
Setari Cookie-uri