Grupul eMAG îl numește pe Bogdan Văduva în rolul de Group Chief Financial Officer. Acesta are peste 22 de ani de experiență în audit și consultanță, dintre care 20 de ani în echipa KPMG.

Din noul său rol, Bogdan va contribui alături de echipa sa la atingerea obiectivelor de dezvoltare ale Grupului eMAG pe termen mediu și lung prin identificarea unor noi oportunități de dezvoltare și accelerarea business-urilor mai tinere, vizând o creștere sustenabilă în întreaga regiune.

Bogdan a avut o evoluție constantă, de la un rol de senior consultant ajungând partener în anul 2012 și membru al echipei executive, din care a făcut parte în ultimii cinci ani. De-a lungul carierei sale, Bogdan a coordonat echipe multi-disciplinare în proiecte majore din industrii diverse, de la energie, infrastructură, industria farmaceutică, retail și FMCG, oferind asistență inclusiv pentru listarea la Bursa de Valori București și London Stock Exchange.

„Bogdan aduce o experiență solidă de business în echipa eMAG, care ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase de dezvoltare, printr-o abordare unitară pe toate piețele în care operăm” a spus Tudor Manea, CEO Group eMAG.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Bogdan și-a continuat educația la Harvard Business School, unde a urmat cursuri de leadership development și leadership organizațional. Anterior KPMG, Bogdan a lucrat la Arthur Andersen, EY și Deloitte.

Sursa foto: eMAG

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri