Chilianul Beausejour a deshis scorul in minutul 34. Scorul a ramas 0-1 pana la finalul partidei.

Honduras.
Honduras isi revine cu greu din criza politica ce a pus dezvoltarea economica a tarii sub semnul intrebarii in a doua jumatate a lui 2009.

Fondul Monetar International estimeaza ca in 2009 Produsul Intern Brut s-a contractat cu 2%. Pentru acest an FMI se asteapta la o crestere economica de 2%. Honduras se bazeaza foarte mult pe exporturile agricole si pe ajutoarele externe, potrivit Goldman Sachs.

SUA este cel mai mare partener economic al tarii, exporturile catre acesta tara reprezentand 30% din PIB. Guvernul se axeaza pe construirea unei stabilitati politice, securitate interna si investitii in educatie. Participarea la Cupa Mondiala de fotbal reprezinta o platforma de promovare a potentialului sau turistic.

In clasamentul FIFA, echipa din America Centrala ocupa pozitia 38, in timp ce in ierarhia Goldman Sachs dupa Produsul Intern Brut ocupa locul 102.

Chile. Chile are indicatori macro-economici pozitivi si probabil una dintre cele mai bine gestionate economii din regiune.

Din ultimul trimestru din 2008 pana la sfarsitul primei jumatati din 2009 economia a fost foarte afectata de criza economica in pofida eforturilor depuse de autoritatile locale in domeniul fiscalitatii.

De asemenea, economia tarii a mai fost afectata de cutremurul de la inceputul acestui an, insa va duce la o reconstructie ce se va finaliza in 2011. Pentru acest an, Goldman Sachs se asteapta la o crestere economica de 4,4% si un avans de 5,7% pentru anul viitor.

In topul tarilor dupa Produsul Intern Brut Chile ocupa pozitia 45, in timp ce in clasamentul FIFA aceasta sta mai bine, aflandu-se pe pozitia 18.