Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a intarit chipa din teritoriu cu noi avocati la birourile din Pitesti si Suceava, Alina Serban-Barbu si, respectiv, Ingrid Bianca Solcan alaturandu-se celor peste 130 de avocati si consultanti.
“Activitatea birourilor teritoriale a fost extrem de dinamica in ultima vreme, ceea ce ne-a determinat sa cautam avocati tineri din barourile locale care au abilitatile profesionale precum si profilul care sa le permita sa lucreze in proiecte mari, ca parte a unei echipe mari”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

Alina Serban-Barbu a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova in anul 1997. Din anul 1999 este avocat definitiv, membra a Baroului Arges, cu o perioada de suspendare intre 09.12.2004 - 30.09.2011, timp in care a activat ca si consilier juridic pentru Mindbank S.A., (ATE BANK Romania S.A) sucursalele Pitesti si Giurgiu. In anul 2007, Alina a absolvit cursul “Creditul imobiliar/ipotecar” in cadrul Institutul Bancar Roman.

Ingrid Bianca Solcan a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Al. I. Cuza Iasi in anul 2008 si este masteranda in Dreptul Afacerilor la aceeasi facultate. A fost initial membra a Baroului Bucuresti iar in prezent este membra a Baroului Suceava.

De-a lungul anilor, ea a asistat si reprezentat in instanta unele dintre cele mai prestigioase companii nationale si internationale, dar si autoritati publice in cadrul litigiilor de drept civil, comercial, insolventa, societar, contencios administrativ si fiscal, concurenta si proprietate intelectuala.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri