Camelia Floca, Senior Associate, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2005 si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Camelia Floca are experienta in ariile de Corporate, M&A, real estate si energie. Anterior alaturarii echipei Dragne & Asociatii, a lucrat anterior in cadrul casei de avocatura Badea Clifford Chance. Ea a urmat o specializare in Piete de Capital si Instrumente Financiare in cadrul Institutului Bancar Roman si este pe cale sa finalizeze un curs in Fuziuni & Achizitii in cadrul Webster University din Viena.

Dragne & Asociatii, infiintata in 2010, este coordonata de o echipa formata din sase parteneri - Ion Dragne (managing partner), Delia Bosman (deputy managing partner), Stelian Garofi (deputy managing partner), Daniel Cirstea (partner), Andreia Oana Dumitrescu (partner), Oana Stratula (partner).

Casa de avocatura are expertiza in arii de practica precum litigii, corporate, real-estate, M&A, banking, dreptul muncii, proprietate intelectuala, fiscalitate sau insolventa.