Ziarul „Adevarul” demareaza, astazi, Campania „Romania infractorilor necunoscuti”, prin care va va prezenta, in fiecare zi, pe larg, cum a ajuns tara noastra sa inregistreze 600.000 de dosare penale nerezolvate de oamenii legii.

Campania „Adevarul” este despre problemele din sistem, despre lipsa de interes a celor care ar trebui sa ne faca dreptate in fata infractorilor, precum si despre dramele teribile ale romanilor care nu-si pot gasi linistea din cauza acestor dosare denumite simplu: „cu autor necunoscut”.

Campania este despre noi, cetatenii obisnuiti, despre cei care ne dorim o tara in care sa traim in siguranta. „Romania infractorilor necunoscuti” este si o campanie despre ei, sefi de Politie, sefi de Parchete, sefi de Ministere, care si-au demonstrat, de-a lungul ultimului sfert de veac, in repetate randuri, nu doar incompetenta, cat mai ales „talentul” de corupti, de indivizi avizi dupa putere si bani, prea putin interesati sa ne apere tara de infractori. Campania „Adevarul” este, pur si simplu, despre un intreg Sistem.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: bikeriderlondon / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Dan Barna, USR: Raul cel mai mare? Acceptarea de a fi condusi de hoti
Setari Cookie-uri