Într-o nouă investigație publicată de Recorder, jurnaliștii prezintă mai multe informații conform cărora Marius Danile Ciobîcă, city managerul Sectorului 3 și mâna dreaptă a primarului Robert Negoiță, ar direcționa milioane de euro din bugetul primăriei către firme deținute de membrii familiei sale.

Investigația Record îl încadrează pe Marius Daniel Ciobîcă, city managerul Sector 3, ca fiind omul din umbră. Ciobîcă și-a început cariera în administrația publică în 2016, pe când era specialist în marketing online la o firmă privată. Din această postură a devenit consilier la cabinetul lui Robert Negoiță, urmând o ascensiune fulminantă.

În mai puțin de doi ani, acesta ajunge directorul general la SD3 Salubritate și Deszăpezire SRL, companie din subordinea Consiliului Local al Sectorului 3. În 2020, primarul Negoiță îl numește pe Marius Daniel Ciobîcă administrator public al sectorului (city manager), poziție în care îl regăsim și astăzi.

De-a lungul timpului, acesta i-a fost alături lui Robert Negoiță nu numai în administrație, însoțindu-l inclusiv în deplasări externe efectuate în țări precum Italia, Turcia, Germania sau Bangladesh, ci și pe linie politică.

În primărie, tânărul de 35 de ani a devenit un om cheie, căruia primarul Negoiță i-a delegat inclusiv dreptul de semnătură în cadrul procedurilor prin care se alocă contracte de milioane de euro de la Primăria Sectorului 3.

Citiți investigația integrală AICI , iar varianta video poate fi urmărită în fereastra de mai jos

Sursa foto: ALEX MICSIK/AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri