Povestea drumetiei lui Bradut „Brad” Florescu incepe in Thailanda unde ajunge sa cunoasca altfel de oameni - cu o cultura, cu idei si visuri complet diferite de cele ale europenilor. Experienta lui completa incepe cu un motto.

“In viata ta, nu uita
Anturajul este tot, asta nu se va schimba
A fost sau nu cu tine, ai fost sau nu cu el,
Nu mai conteaza unde, cand si in ce fel.”
B.U.G. Mafia

Scriu acest articol in primul si in primul rand pentru mama care, de cate ori vorbim la telefon, ma intreaba de prietenii mei din Romania. Ce mai fac, daca mai tin legatura cu ei. Ghicesc in glasul ei o nota de melancolie (ce pacat, ce prieteni de calitate iti facusesi) dar si un ton de ingrijorare (pe-acolo, prin cele stranataturi, cu cine te-oi fi inhaitat tu, baiatul mamei).

Draga mama, imi face o deosebita placere sa ti-i prezint pe membrii anturajului meu actual, in speranta ca ii vei considera cel putin la fel de benigni ca cei pe care i-am lasat, deocamdata, acasa. Poate ca intr-o zi sa-i cunosti personal. Aici.

Olya. Ucraina.
lya a terminat Managementul la Universitatea din Livov, a condus o fabrica producatoare de remorci, a lucrat ca ghid turistic in Turcia, a trait in UK, Franta si Brazilia inainte de a se muta la Chiang Mai, unde conduce departamentul de Customer Support al unei companii britanice. Olya – cum o alinta prietenii – este o tipa solara, vesela si deschisa, care vorbeste – pe langa ucraineana – rusa, poloneza si engleza.

Citeste intreaga experienta din Chiang Mai si povestile celor din „anturaj” pe Tedoo.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Oferte de Revelion 2019 pentru toate buzunarele