Wizz Air anunţă reintroducerea, din septembrie, a două rute din Bucureşti şi Cluj-Napoca către Antalya, biletele fiind deja disponibile la preţuri ce pornesc de la 149 de lei, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al operatorului aerian, zborurile din Bucureşti sunt programate în zilele de luni şi vineri, începând cu data de 1 septembrie, iar cele din Cluj-Napoca se vor lansa pe 3 septembrie, şi se vor efectua în fiecare joi şi duminică.

"Suntem încântaţi să anunţăm reintroducerea rutelor către Antalya în programul de zboruri Wizz Air, care fac legătura cu Bucureşti şi Cluj, reafirmând dedicarea noastră de a oferi pasagerilor opţiuni de călătorie la preţuri accesibile. Asigurând aceste rute la tarife competitive, ne propunem să le oferim călătorilor experienţa acestei destinaţii de agrement, pentru a-şi crea amintiri de neuitat. Iniţiativa reflectă angajamentul nostru ferm de a oferi ocazii de călătorie excepţionale clienţilor. Antalya, cu peisajele sale uluitoare, istoria adânc înrădăcinată şi cultura vibrantă, este o destinaţie pe care trebuie neapărat să o vizitaţi şi ne mândrim cu faptul că furnizăm legături convenabile către acest oraş remarcabil. Aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente şi sustenabile", a afirmat Valeria Bragarenco, corporate Communication manager la Wizz Air.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 181 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air a fost alegerea preferată a 51,1 milioane de pasageri în anul financiar încheiat pe 31 martie 2023.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Sursa foto: Facebook/ WizzAir

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri