Flaviu Cernescu (33 ani), un tanar acrobat care sfideaza pericolul la fiecare pas, a escaldat fara echipament de siguranta Crucea Caraiman din Muntii Bucegi, dupa ce a fost provocat de Bear Grylls.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Cum a facut fata provocarii intr-un mod spectaculos, tanarul aventurier a fost prezentat in emisiunea Bear Grylls Adventure. Flaviu a urcat cu mainile goale pe crucea din Muntii Bucegi, care are o inaltime de 28 metri. Odata ajuns in varf, tanarul acrobat a fluturat steagul Romaniei. Toate momentele acestui act curajos au fost filmate atat de o drona, cat si de o camera GoPro purtata de Flaviu Cernescu.

Tanarul face spectacol pe oriunde trece, fapt pentru care nici drumul pana la cruce nu a fost tocmai unul obisnuit. Dupa ce a iesit din telecabina, Flaviu a pornit spre Momentul Eroilor pe un monociclu.

Flaviu Cernescu, denumit Balauru, a devenit cunoscut dupa ce a ajuns in semifinalele "Romanii au talent". El este inginer IT de meserie, insa a renuntat la cariera pentru a se dedica sporturilor extreme.

Citeste si:
Radio Europa Libera isi redeschide biroul din Romania
Radio Europa Libera isi...
Sursa foto: captura YouTube

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tanarul care reinventeaza afacerea de familie in online