Americanii sunt mari amatori de vacante si le place, in mod special, sa calatoreasca in locuri cat mai departe de casa. In urmatorul an, un sfert dintre ei planuiesc o vacanta in Europa sau in destinatii cu soare si plaja, potrivit unui sondaj realizat de AAA Travel. Insa oricare ar fi destinatia, turistii sunt tot mai interesati de locuri care sa le ofere experiente unice.

"Gusturile turistilor au inceput sa se schimbe. De cand calatoriile au devenit accesibile pentru tot mai multi oameni, s-au schimbat si preferintele si exigentele in materie de vacante. Dupa ce au ajuns in destinatiile la care visau, dupa ce si-au permis tot confortul pe care si-l doreau intr-o vacanta, acum turistii pun mai mult pret pe experienta traita si pe felul in care se conecteaza cu oamenii pe care ii intalnesc", a declarat Paula Twidale, vicepresedinte AAA Travel, scrie foxbusiness.com.

Iata care sunt cele mai populare destinatii de vacanta, votate de America, potrivit datelor culese de AAA. Cele mai multe sunt in Europa.

Sursa foto: Pixabay.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Vacanta de iarna: sapte destinatii pe care NU trebuie sa le ratezi