De-a lungul celor aproape 10 ani petrecuți in cabinetul de psiho-nutritie mi-am dat seama ca mancarea are la baza emotie, ne alina, ne rasfata, ne vindeca, ne aduce impreuna. Cand am creat Luna Bistro #lovelyhealthyfood ne-am dorit tare mult sa schimbam percepția oamenilor cu privire la mancarea sanatoasa.

Conceptul nostru din centrul orasului Constanta face parte din programul national de dezvoltare START UP NATION, si este despre mancare placuta, despre mancare colorata, despre mancare vie din ingrediente de calitate si foarte bine asociate, nimic nu este pus intamplator in retetele noastre, de exemplu turmericul nu are doar rol estetic in preparatele noastre, el este pus pentru numeroasele sale beneficii, la fel si spirulina albastra sau verde, polenul sau fagurele de miere din budinci.

Meniul nostru contine de la preparate din carne, peste, pana la preparate vegetariene si vegane. Acestea pot fi servite in locatia noastra sau pe mica si cocheta noastra terasa.

Pentru cei ce sunt pe fuga avem o varietate de produse “to go” de savurat pe strada, in masina, la birou, mai exact: wrapuri vegane, vegetariene sau cu carne, quesadilla cu jackfruit, sandvisuri si toasturi din paine artizanala cu maia, salate, humusuri, budinci, sucuri, limonade, deserturi savuroase si fara pic de zahar sau grăsimi nepotrivite si credeti-ma ca avem o banana bread de senzatie, nu va mai povestesc de tiramisul nostru cu ovaz, are gustul fericirii.

Ne mai lăudam cu 3 tipuri de granola, una dintre ele fara gluten si cu untul nostru de arahide fara uleiuri adăugate sau indulcitori.

Ne face placere sa stim ca in locatia noastra pot manca atat bebelusii, cat si persoanele care doresc sa piarda in greutate, dar deopotrivă si cei mai mari gurmanzi si gusturile sa le fie pe deplin satisfăcute, mai mult decat atat in baza meniului nostru pot face recomandari in functie de obiectivul de remodelare corporala a fiecărui client. In prezent avem un record de minus 15 kilograme in mai putin de 2 luni, mananci ce iti place, aduci un plus valoare corpului si pierzi si in greutate.

Luna Bistro este fondat de Nela Pricop psiho-nutritionist si Dani Grigore instructor fitness, doi dintre cei mai cunoscuti profesionsti din domeniul well-beingului din Constanta.

Denumirea micului bistro vine de la numele fetitei lor, Luna. Impreuna si-au propus ca in urmatoarea perioada sa se concentreze pe consolidarea brandului si dezvoltarea unei comunitati care doreste sa urmeze o alimentatie sanatoasa.

Linkuri:

https://lunabistro.ro/meniu-restaurant/
https://www.facebook.com/lunabistro.lovelyhealthyfood

Sursa foto: Luna Bistro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri