Boney M va evolua pe scenă cu ocazia Zilelor Hunedoarei, sărbătoarea municipiului de pe Cerna fiind prevăzută să aibă loc între 21 şi 23 iulie, în Piaţa Regele Ferdinand I şi pe Pietonala Corvin, conform Agerpres.

Pe afişul manifestării mai sunt prezenţi trupa Zdob şi Zdub, Antonia, Spike, Liviu Teodorescu şi Mira, alături de alţi artişti cunoscuţi de muzică populară.

De asemenea, unele dintre principalele puncte de atracţie din oraş, Castelul Corvinilor şi Grădina Zoologică, vor avea porţile deschise pentru toţi cei care doresc să le treacă pragul, pe parcursul zilei de vineri, 21 iulie.

Tot vineri este prevăzută o nouă ediţie a "Paradei portului hunedorean" la care vor participa ansambluri de muzică şi dansuri specifice Ţinutului Pădurenilor, seara urmând să se încheie cu un spectacol folcloric.

Zilele Hunedoarei vor continua sâmbătă cu o serie de manifestări culturale, între care o întâlnire cu scriitorii şi o Gală de Excelenţă în care vor fi premiaţi locuitori ai municipiului care s-au remarcat prin diverse acţiuni şi rezultate în ultimul an. Mira, Spike şi Zdob şi Zdub vor încheia seara de sâmbătă.

Trupa Boney M va concerta duminică seara, într-un spectacol care va începe la ora 20,30 şi în care vor mai putea fi văzuţi Liviu Teodorescu şi Antonia. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.

Pe toată perioada Zilelor Hunedoarei pentru cei mici vor fi organizate evenimente la Grădina Zoologică, Ştrandul Corvina, Castelul Corvinilor, Pietonala Corvin şi Centrul Cultural Corviniana, cu spectacole de magie, ventrilocie, teatru de păpuşi şi alte surprize.

Sursa foto: 977_ReX_977 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri