„Străzi deschise, București – Promenadă urbană” activează o nouă zonă a Capitalei, strada Zece Mese din sectorul 2 (între Calea Moșilor și Strada Dimitrie Onciul), cu multiple activități dedicate familiilor cu copii, concerte cu muzică live și spectacole de dans pentru toate categoriile de vârstă, iar Calea Victoriei redevine spațiu de recreere și plimbări în aer liber.

Conceput ca un hub de lifestyle care încurajează activitățile de deconectare de la cotidian și de petrecere a timpului liber alături de cei dragi, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, transformă arterele aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare, dar și străzi din diferite sectoare, ce prind viață prin intermediul unui program artistic menit să invite la relaxare, bună dispoziție și entuziasm.

Programul celui de-al treilea weekend al proiectului „Străzi deschise”, desfășurat în zilele de 20 și 21 aprilie, cuprinde numeroase evenimente pentru copii, precum spectacole de teatru, momente de magie, ateliere de creație și activități educaționale, dar și concerte cu muzică live și spectacole de dans pentru publicul de orice vârstă.

20-21 aprilie 2024: Zone pietonale „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”:

  • 20 aprilie: Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără afectarea intersecțiilor, între orele 10:00 și 22:00;
  • 21 aprilie: Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără afectarea intersecțiilor, între orele 14:00 și 22:00;
  • 20-21 aprilie: Sectorul 2 – Strada Zece Mese (între Calea Moșilor și Strada Dimitrie Onciul), între orele 10:00 și 20:00.

Program artistic „Străzi deschise” // Weekend #3: 20-21 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, și duminică, 21 aprilie, în sectorul 2 al Capitalei (Strada Zece Mese), începând cu ora 11:00, copiii și părinții sunt invitați să participe la o serie de activități de creație și ateliere de dezvoltare a abilităților artistice și să se alăture jocurilor interactive susținute de Biblioteca Metropolitană București.

În data de 20 aprilie, artiștii de la Teatrul Nottara vor împărtăși magia lor copiilor prin intermediul spectacolului de teatru „Prințesa răsfățată”, desfășurat în două sesiuni, 11:00-11:30, respectiv 12:00-12:30, iar Teatrul Dramaturgilor Români va continua în spiritul magiei cu spectacolul MAGITOT sunt eu, în intervalul 12:00-12:45. De asemenea, bine-cunoscutul caricaturist Vasile Catrina va oferi momente memorabile trecătorilor, începând cu ora 17:00 și până la ora 20:00.

Pe parcursul celor două zile, elevii Școlii de Artă București vor susține concerte live de muzică populară și de percuție, precum și spectacole de dans modern și contemporan, între orele 17:00-19:45, creând o atmosferă plină de bucurie și energie.

Duminică, 21 aprilie, pe Calea Victoriei, în zona hotelului Novotel (trotuar), artiștii Rolling Strings Puppet Show îi vor încânta pe cei mici cu noi spectacole de teatru de animație, începând cu ora 17.00.

Restricții rutiere Stăzi Deschise

Calea Victoriei | În weekendul 20-21 aprilie 2024, pe durata restricțiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia, strada Știrbei Vodă, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

În weekendurile în care se desfășoară evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopții până dimineața (în ziua de sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00.

Pentru siguranța participanților la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete.

În sectorul 2 al Capitalei, strada Zece Mese, traficul este restricționat (cu excepția riveranilor) între Calea Moșilor și Strada Dimitrie Onciul începând cu sâmbătă, 20 aprilie, ora 07:00, până luni, 22 aprilie, ora 02:00.

Sursa foto: ARCUB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri