Platforma de vânzări bilete pentru diverse evenimente iaBilet.ro a anunțat că vineri începe o nouă rundă de vânzări pentru primul concert are trupei Coldplay în România și le recomandă fanilor să nu se grăbească să le cumpere de pe platformele de anunțuri precum OLX.

„Vineri la ora 09:00 AM se pun în vânzare biletele pentru concertul Coldplay. Astăzi am avut parte de presale. Vă rugăm până atunci (și nici după) să NU cumpărați bilete pe Viagogo sau OLX. Majoritatea sunt false, dacă nu toate și riscați să nu intrați nici la concert și nici banii să vi-i recuperăți. Sunt puse în vânzare de oameni puși pe profit rapid, fără muncă și care doresc să vă păcălească. Cumpărați bilete doar din punctele oficiale anunțate de către organizatori” se arată în anunțul iaBilet.ro, de pe pagina oficială de Facebook.

Cererea uriașă pentru bilete la concertul trupei Coldplay, de anul viitor din București, a făcut o mulțime de români să se pună la „coadă” începând cu ora 9:00 pentru a le achiziționa în presale. Dintre norocoșii care au pus mână pe bilete, o parte dintre ei s-au gândit să scoată rapid profit de pe urma achiziției, punându-le ulterior la vânzare pe platforma OLX.

Coldplay a anunțat și un al doilea concert în România

Pe fondul cererii uriașe de bilete, trupa Coldplay a anunțat că va ține și un al doilea concert în România în 2024, pe 13 iunie.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a Coldplay. Decizia a fost luată ca urmare a cererii uriașe de bilete la presale. Biletele pentru al doilea concert Coldplay la București, organizat tot pe Arena Națională, ar fi deja la vânzare. Nu este singura țară pentru care s-a luat această decizie.

Concertele Coldplay de pe Arena Națională din București, ce vor avea loc pe 12 și 13 iunie 2024, fac parte din turneul internațional „Music of the spheres world tour”, turneu care promovează cel de-al nouălea album al formației, lansat în octombrie 2021.

Sursa foto: Brian Friedman / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri