Kudika Good Vibe Awards premiază ideile care schimbă lumea prin leapșa faptelor bune. În seara de 6 septembrie 2023 organizăm Gala KUDIKA GOOD VIBE AWARDS la Palatul Noblesse, unde vom sărbători ideile, inițiativele și eforturile care lasă un impact pozitiv asupra comunității.

Premii pentru ideile care schimbă lumea din faptă bună în faptă bună

Vom onora acțiuni, oameni, branduri și companii care au excelat în eforturile lor de a construi un viitor mai curat, mai verde și mai sigur pentru societatea noastră. În mijlocul valului de știri negative, ne propunem să punem în lumină toate inițiativele care îmbunătățesc calitatea vieții și care ne aduc un plus de optimism cu privire la viitor.

”Kudika Good Vibe Awards s-a născut din dorința de a onora inițiativele brandurilor, ONG-urilor și oamenilor cu influență din online care au demonstrat de-a lungul timpului că schimbarea în bine pe care ne-o dorim toți la nivel colectiv pornește cu pași mici și constanți de la fiecare dintre noi. În egală măsură, Gala este oportunitatea perfectă de networking pentru partenerii și colaboratorii noștri”, spune Carmen Olteanu, redactor-șef Kudika.ro.

Printre premiile pe care le vom acorda se numără Most Inspiring Community Award, un premiu dedicat unei comunități online care ne inspiră și care s-a dedicat schimbărilor sociale precum strângerea de fonduri, reciclare sau suport emoțional.

De asemenea, un alt premiu la fel de important este Good Vibe Role Model Award, prin care vom sărbători și recunoaște meritele unei persoane care și-a folosit vocea pentru a sprijini cauzele importante și care a avut întotdeauna curajul să-și apere valorile.

Vom celebra și inițiativele sustenabile în modă, frumusețe și tehnologie (Green Fashion Award; Green Beauty Award; Green Innovation Award), dar și inițiativele care susțin protecția persoanelor aflate în poziții vulnerabile (Women for Women Award) sau femeile care au devenit o inspirație pentru adolescentele și tinerele cu visuri profesionale ambițioase (Women in Power Award). Lista completă a premiilor și mai multe detalii sunt disponibile aici.

Gala KUDIKA GOOD VIBE Awards va fi un moment de recunoștință pentru comunitatea, colaboratorii și partenerii care ne-au fost întotdeauna alături. Totodată va fi o seară plină de surprize și emoții frumoase care va da startul evenimentelor marca IC Events din această toamnă.

Petrecerea care va avea loc la Palatul Noblesse pe 6 septembrie de la ora 18.30 este susținută, printre alții, de Doctor SkiN, rețeaua de clinici dedicate esteticii medicale unde sunt disponibile cele mai bune tratamente dermatologice, estetice, faciale, de remodelare corporală, dar și de epilare definitivă cu laser din lume!

Alături de noi va fi și reIMAGINE, locul din care pornim într-o călătorie de cunoaștere de sine. Cu ajutorul reIMAGINE, descoperi cine esti cu adevarat prin cursurile si sesiunile de coaching bazate pe Referențialul Arhetipurilor Personale, o metodă terapeutică inedită de analiză și dezvoltare personală.

De asemenea, printre partenerii noștri se numără și Infinity for Home, magazinul online de mobilier, lumini și accesorii pentru locuință care poate transforma orice casă în acasă! Mai mult de atât, showroom-ul Infinity for Home și-a deschis porțile la sfârșitul toamnei anului 2020 și oferă clienților sprijin din partea arhitecților în găsirea unor piese frumoase menite să personalizeze orice spatiu.

Susținători Kudika Good Vibe Gala: Imod Flowers, Sweet Ela, Caii de la Letea, WatchShop, Nomasvello, Recharge Center, Heidi, La Strada, Food &Glory, Sabon, Clinica Masaya, Olga Barcari - expert hairstyling, Alin Gabor, medic stomatolog House of Beauty, De'Longhi, PhotoVideo360, Autonom și Apivita

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri