Importanța portofelului pentru bărbați este egală cu importanța genții în viața unei femei. Cel mai bun portofel pentru bărbați este acela care se potrivește cu stilul, personalitatea și preferințele celui care îl poartă. Deoarece nu este un accesoriu care poate fi schimbat zilnic, alegerea celui mai bun portofel pentru bărbați, de calitate, cu un aspect versatil și funcțional, este foarte importantă.

De exemplu, portofelele clasice din piele pliabile sunt spațioase, minimaliste și atemporale și se află în topul preferințelor. Însă, există mai multe tipuri și criterii prin care să alegi cea mai bună variantă. Fie ca achiziționezi un portofel pentru bărbați pentru tine sau ca un cadou, dacă îl alegi corect poate fi purtat în diferite outfituri și ai garanția că nu îl vei schimba prea curând.

Ca orice alt accesoriu, ar trebui să fii atent la portofel; la urma urmei, este al doilea lucru după pantofii tăi care atrag atenția oricui. Având în vedere acest lucru, am alcătuit o listă de sfaturi pentru a te ajuta să alegi cel mai potrivit portofel pentru bărbați:
1. Mare sau mic? Dimensiunea potrivită a portofelului pentru bărbați

În primul rând, trebuie să te gândești la ce dimensiune de portofel vei avea nevoie. Un portofel mic are avantajul de a fi compact și ușor de purtat, în pantaloni sau în jachetă, dar, pe de altă parte, s-ar putea să nu încapă toate bancnotele, actele sau cardurile în el. Dacă alegi totuși un portofel masculin mai mare va trebui cel mai probabil să îl porți în rucsac.

Un portofel este singurul lucru pe care îl poartă un bărbat pentru a transporta lucruri importante, prin urmare, un portofel ar trebui să fie adaptat persoanei care îl poartă. Un portofel cu mai multe compartimente este o alegere mult mai bună dacă folosești mai multe carduri, dacă însă obișnuiești să faci plăți și de pe telefon atunci, dimensiunea acestuia nu trebuie să fie atât de generoasă, deoarece cu cât este mai mare, cu atât va fi mai dificil de purtat.
2. Material de calitate, rezistent la purtare

Este un fapt știut că bărbații nu au atât de multe accesorii. Cu toate acestea, atunci când își cumpără unul, de obicei vor ca acesta să fie calitativ și realizat din materiale de bună calitate. Și ce material este de mai bună calitate și mai luxos decât pielea naturală, datorită căreia portofelul va arăta impecabil chiar și câțiva ani. Un portofel de bărbați nu este un lucru pe care să îl schimbi zilnic. Așadar, portofelele din piele sunt cea mai bună alegere, deoarece sunt elegante și durabile.

Dar, pe piață sunt disponibile mai multe materiale de calitate pe care le poți lua în considerare pentru portofelele de lungă durată, precum materiale textile, sintetice, extrem de aspectuoase și rezistente la uzură.



3. Culoarea potrivită a portofelului: neutru sau colorat?

Pe lângă dimensiune și material, poți alege portofelul pentru bărbați în funcție de culoare. Dacă vrei să mergi la sigur vei alege o nuanță neutră, precum clasicul negru sau maro. Totuși, nu mai este cazul ca bărbații să aleagă doar culori neutre, așadar vei face o impresie grozavă și cu un portofel albastru sau chiar cu un portofel bicolor la modă.

De asemenea, portofelele pentru bărbați se găsesc într-o varietate de culori, așa că acordă-ți suficient timp pentru a-l alege pe cel potrivit. Nuanțele standard precum negru, gri și maro se potrivesc bine cu fiecare ținută, indiferent de culoare. Aceste culori de bază sunt, de asemenea, o alegere perfectă pentru o opțiune de cadouri, mai ales atunci când ești sigur de gustul persoanei căreia vrei să-i faci cadoul.

Dar, dacă ești o persoană căreia îi place stilul casual sport, simte-te liber să experimentezi și culori puternice precum roșu, verde sau portofele de bărbați cu modele creative care îți evidențiază și mai mult personalitatea.
4. Funcționalitatea portofelului de bărbați

Calitatea nu este singurul criteriu după care ar trebui să-ți alegi portofelul. Este important să te concentrezi și asupra funcționalității sale. Chiar dacă alegi un portofel cu o dimensiune mai mare, acest lucru nu înseamnă că este neapărat și practic. De exemplu, unele portofele pentru bărbați nu au buzunar pentru monede sau suficiente compartimente pentru carduri. Altele nu au capse sau fermoar ceea ce face dificilă menținerea în siguranță a obiectelor mici precum monedele sau cheile.

Deoarece portofelul pentru bărbați transportă o mulțime de lucruri prin comparație cu femeile care au o geantă încăpătoare, funcționalitatea este un aspect de luat în calcul.
5. Stilul

Nu în ultimul rând, ar trebui să alegi un portofel pentru bărbați în funcție de stilul vestimentar. Așadar, preferi un stil elegant sau mai degrabă un stil sportiv, relaxat? Cu toate acestea, este important să spunem că, indiferent dacă ai tendința de a fi mai mult îndreptat spre latura sportivă, uneori poți folosi un portofel simplu negru, din piele.

Portofelul masculin este un atu și, de ce nu, chiar un simbol al personalității. Așadar, e important să te gândești la modelul în care vrei să investești. Portofelul de cea mai bună calitate durează mult timp și reprezintă o achiziție smart. Pe watchshop.ro de exemplu vei găsi portofele de bărbați din piele naturală, cu design compact, minimalist, ușor de purtat indiferent de stil și outfit.

Mai mult decât atât, un portofel de înaltă calitate te reprezintă și evidențiază stilul vestimentar. Așadar, amintește-ți portofelele din piele sunt cea mai bună alegere dacă te gândești la o investiție pe termen lung.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri