Când vine vorba despre cadourile de Crăciun, bărbații mereu au de furcă în alegerea celor potrivite pentru femeile din viața lor. Dacă te regăsești, să știi că nu este deloc atât de dificil pe cât crezi, ai doar nevoie de o sursă de inspirație care să te ajute să-ți faci lista potrivită de cadouri, care ar satisface și cea mai pretențioasă femeie.

De la colegă, prietenă, soră, mamă, iubită sau soție, nu se poate să nu găsești cadoul potrivit după ce vei avea la dispoziție sugestiile de mai jos.
Înainte, uite un pont: seturile cadou pentru femei sunt cele mai căutate în perioada sărbătorilor. Verifică lista de sugestii și vânează seturile cadou pentru femei.

Ce cadouri îi poți oferi unei femei?

Un set pentru gene

Darul de a avea gene mai lungi este unul pentru care vei fi mereu recunoscător. Dar dacă cea căreia vrei să-i oferi un cadou nu îl are, un set pentru gene va fi perfect. Un set care conține un ser ce îi va oferi gene mai lungi și mai groase în doar patru până la șase săptămâni va fi perfect.

Un set de lenjerie

Fie că este vorba despre lenjeria intimă dintr-un magazin de brand popular, fie că este vorba despre un set adorabil de pijamale tematice, ochii persoanei dragi nu au cum să nu licărească de încântare.

Un set cu cristale

Faci cumpărături pentru o iubitoare de astrologie? Uite aici! O cutie personalizată plină cu cristale asociate cu zodia ei este perfectă. O poate ține în geantă sau în buzunar pentru a atrage energie bună.

O ramă foto digitală

Nu este necesară o aplicație sau un abonament pentru a utiliza o ramă digitală minunată! Tot ce trebuie să faci este să trimiți fotografii la adresa de e-mail exclusivă a cadrului și vor apărea instantaneu. Acest lucru va face mai ușor să aibă toate fotografiile pe care le dorește afișate. În plus, ai putea chiar să încarci niște poze sentimentale înainte de a o face cadou.

O pătură hanorac

Veți obține un zâmbet garantat pe fața ei dacă îi oferi o pătură care poate fi purtată. Pentru că cine nu iubește un cadou confortabil? Mai mult, are un buzunar frontal super spațios pentru a-și ține telefonul și/sau gustările! Seara de film, cineva?

Un set de skincare

Îmbunătățește-i rutina de îngrijire a pielii cu un set calitativ. Unul care să conțină o cremă hidratantă cu acid hialuronic, un ser, o spumă de curățare și o cremă de ochi.

Un set de baie

Răsfaț-o cu un set care să conțină un gel de duș în aroma ei favorită, o bombă hidratantă de baie, un scrub, un spumant și o loțiune de corp. Nu ai cum să ratezi un astfel de set. Dacă are cel puțin trei din aceste produse o vei face fericită!

Un set parfumat

Parfumurile de damă sunt cele mai râvnite în sezonul de Crăciun. Un set cadou pentru femei care să conțină un parfum alături de un spray de corp sau de o loțiune hidratantă sunt în această perioadă la reduceri. Grăbește-te să alegi aroma potrivită!

O geantă practică

Oferă-i o geantă drăguță sport pentru următoarea ei escapadă. Una care să aibă o mulțime de spațiu pentru a se potrivi cu tot ce are nevoie pentru o călătorie rapidă, inclusiv o husă căptușită pentru laptop, mai multe compartimente interioare și un spațiu separat în partea de jos pentru pantofi sau rufe murdare.

Un colier

Un colier de perle de apă dulce este super drăguț. Este doar o idee de cadou populară. Dacă nu îți place, poți alege orice alt colier pe care să-l gravezi sau să îi atașezi un mesaj drăguț. Un alt exemplu poate fi un colier cu floarea ei de naștere.

Un difuzor de arome

Oferă un difuzor de arome pentru a-i face cadrul relaxant. Un finisaj din piatră este cu adevărat elegant și îl poți achiziționa în culoarea ei favorită. Nu uita să iei și aromele de care are nevoie!
Deci? Te-ai decis ce set cadou pentru femei vei cumpăra?

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri