Începând cu luna Februarie, bucureștenii sunt asteptați să pedaleze cu bicicletele Ivelo, sistemul de bikesharing Ivelo dezvoltat de Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank România prin parcurile și străzile din București. Centrele de închiriere din Parcul Regele Mihai I (intrarea Charles de Gaulle) și din Parcul Tineretului (intrarea Șincai) sunt deschise de pe 1 februarie și echipate cu biciclete moderne, în stare perfectă de funcționare.

Pe lângă cele 26 stații automatizate în București, se deschid și cele două centre de închiriere din parcul Herăstrău și Tineretului. Sistemul de bikesharing Ivelo dezvoltat de Asociația Green Revolution cu spriinul Raiffeisen Bank România reprezintă o oportunitate pentru bucureșteni de a adopta bicicleta ca mijloc de transport zilnic sau pentru recreere.

„Obiectivul nostru este ca oamenii să folosească bicicleta indiferent de sezon sau de vremea de afară. Nu există vreme nepotrivită pentru mersul pe bicicletă, atât timp cât suntem echipați corespunzător. Tocmai de aceea am deschis centrele mai devreme anul acesta, pentru a oferi oamenilor un motiv în plus să înceapă să pedaleze prin oraș’”, Raluca Fișer, Asociația Green Revolution.

Sursa foto: I`Velo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri