Bazaar de Primăvară

Bazaar de Primăvară

Apolla Events organizează pe 02-03 și 23-24 martie o ediție de primăvară ce găzduiește 2 târguri prin care continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei 210, o zonă extrem de circulată și iubită. De asemenea, este pusă la dispoziție atât grădina superbă, cât și interiorul de poveste pentru a crea o atmosferă magică de weekend. Programul începe la 11:00 și se încheie la 21:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor putea găsi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, haine și multe altele.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Apolla Events

Primavara începe cu cinci spectacole – mărțișor și experiența de la Vanner Collective

Primavara începe cu cinci spectacole – mărțișor și experiența de la Vanner Collective

Luna martie vine mereu cu provocarea de a găsi mărțișorul perfect și cadoul ideal pentru femeile din viața noastră. Pe lângă flori și darurile – simbol, Vanner Collective propune și cadoul – experiența, cu un program de cinci mărțisoare teatrale cu cinci perspective feminine, care vor putea fi vazute între 3 si 17 martie, în diferite spatii din Bucuresti: „Cassandra”, „Tot ce e minunat in lume”, „Komorebi. Lumina care se filtreaza printre copaci”, „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons.” si „Lungs”.

Programul complet este disponibil AICI.

Sursă foto: Vanner Collective

Cursă lungă - expoziție

Cursă lungă - expoziție

În colaborare cu Muzeul Tehnic și al Transporturilor din Ungaria am prezentat în București și în alte orașe din România mai multe expoziții despre istoria transporturilor maghiare: Hai la aventură! Cursa Budapesta–Constantinopol, 1912 despre automobilism, Metropolitanul budapestan – 125 despre istoria metroului maghiar, urmată de o serie de expoziții despre istoria navigației pe Dunăre.

În 2021 expoziția itinerantă Cu vaporul de la Viena la Constantinopol, despre începuturile navigației pe Dunăre, iar în 2022, Provocări și răspunsuri pe Dunăre. Ungaria și navigația pe Dunăre în perioada interbelică, care prezintă schimbările semnificative intervenite în acest domeniu în perioada interbelică. Actuala expoziție este cea de-a treia din această serie, și ajunge la București după ce până la sfârșitul lunii februarie a putut fi vizitat la Muzeul Apei din Timișoara.

Când va avea loc: 1 martie, Muzeul Național Tehnic „Prof. ing. Dimitrie Leonida”.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

Umorul în jazz

Umorul în jazz

De ce „Umorul în jazz”?

Dintru început jazzul american a fost o muzică veselă, dinamică, atractivă, plină de vitalitate şi de culoare, mai ales când şi interpreţii erau… de culoare. Şi cum prospeţimea sonorităţilor asigurată de improvizaţia spontană face casă bună cu umorul şi cu buna dispoziţie, era firesc ca această muzică să trezească admiraţia melomanilor, încă din primele decenii ale veacului (mileniului) trecut.

Când va avea loc: 1 martie, Str. Mărgelelor, nr. 139-143, Militari

Detalii despre eveniment

Sursă foto: Pixabay

Târg de viniluri Paradis Paradis

Târg de viniluri Paradis Paradis

De la hip-hop sau punk la muzică electronică, rock alternativ și indie, all kinds of music. Artiști și trupe contemporane, pop sau underground, albume iconice din trecut și prezent. Best of all worlds. Expozanți: Fonoteca Paradis, Cutia De Rezonanță, Țaca Placa, Misbits Record Shop.

Când va avea loc: 2-3 martie, Control Club.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Târgul mărțișorului la Muzeul Țăranului Român

Târgul mărțișorului la Muzeul Țăranului Român

Șnur alb și roșu de mătase, lânică și bumbac, hârtie de ziar, semințe, fetru, ceramică, podoabe, lut, rotițe de ceas, metal, taste de computer, rășină sintetică, sticlă, email, argint, lemn, piatră și flori, etamină, mărgele, pasta fimo, dantelă și tot atâtea tehnici și stiluri fac din Târgul Mărțișorului, ca de fiecare dată, o poveste de neratat.

Prețul biletului de intrare la târg: adulți – 12 lei; pensionari – 6 lei; elevi și studenți, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau ușor – 3 lei.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Sursa foto: shutterstock