Editura Litera, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de carte, lanseaza in serie limitata, editia in limba spaniola si engleza a ghidului Top 10 Bucuresti pentru turistii aflati in Capitala cu ocazia finalei Europa League 2012.

Ghidul, tiparit intr-un tiraj de 10.000 de exemplare, va putea fi cumparat din punctele special amenajate in zona Centrului Vechi, dar si in aeroport. De asemenea, compania a incheiat parteneriate cu principalele restaurante si puburi aflate in centru, de unde se pot achizitiona ghidurile. In standurile special amenajate, Top 10 Bucuresti poate fi achzitionat cu un discount semnificativ.

Pretul initial al Top 10 Bucuresti este de 35 de lei, iar la standurile special amenajate pretul va fi mai mic cu 25%, adica ghidul va costa 26 lei.

Editia in limba romana se poate achizitiona din retelele de distributie Litera, dar si online de pe site-ul www.litera.ro.

Echipele de fotbal spaniole Athletic Bilbao si Atletico Madrid se confrunta pe 9 mai pe stadionul National Arena la Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ce fac orasele europene pentru a contracara canicula? Si Bucurestiul...?