Cinematograful cu ecran tridimensional Samsung Imax din centrul comercial AFI Palace Cotroceni a fost redenumit Romtelecom Imax datorita unui parteneriat pentru viitorii doi ani dintre compania de telecomunicatii si Cinema City, lantul de cinema care detine si ecranele Imax.
“Este un parteneriat de imagine pentru Romtelecom, in linie cu pozitionarea sa de susțintor al filmelor de cea mai bun calitate. Nu este vorba de o sponsorizare din partea companiei, ci de un parteneriat care a reprezentat o oportunitate, luand in considerare expunerea brandului Romtelecom si argumentul pe care il reprezinta acest parteneriat in pozitionarea Romtelecom ca furnizor de televiziune. Sigur ca exista si un buget in baza caruia se deruleaza acest parteneriat si care este unul la nivelul pietii”, au afirmat pentru wall-street.ro oficialii Romtelecom.

Parteneriatul dintre Romtelecom si Cinema City este incheiat pe doi ani si a inceput in contextul in care Romtelecom se pozitioneaza ca un furnizor de servicii de entertainment.

Cinematograful cu ecran Imax din AFI Palace Cotroceni a fost deschis de catre Cinema City in noiembrie 2009.

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania si din Europa Centrala si de Sud Est. Compania este prezenta pe piata locala din noiembrie 2007 si are 14 cinematografe.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri