Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va organiza, vineri, la Palatul Parlamentului, dezbaterea "Nu va uitati copiii la TV - Vezi ce vede copilul tau", la care a fost invitat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie, scrie Mediafax.
Dezbaterea se va desfasura intre orele 09.00 si 17.00, la Palatul Parlamentului, in sala "Drepturilor Omului".

La dezbatere sunt invitati specialisti din domeniul sanatatii si ai educatiei, reprezentanti ai mediului academic, ai asociatiilor de parinti si ai ONG-urilor care desfasoara activitati in domeniul educatiei nonformale, ai unor edituri cu profil didactic, precum si reprezentanti ai posturilor de radio si de televiziune care realizeaza programe pentru copii.

Principalele teme aflate in dezbatere sunt: "Efectele televiziunii asupra copiilor", "De la «Bona» TV la psihoterapeutul TV", "Violenta in scoli si pornografia infantila", "Vezi ce vede copilul tau la TV".

Dezbaterea "Nu va uitati copiii la TV - Vezi ce vede copilul tau", vine dupa alte doua evenimente organizate de CNA - "Audiovizualul intre fictiune si realitate", care a avut loc pe 1 martie, si "Libertatea de exprimare - drept fundamental sau absolut?" (pe 8 februarie).

Pe de alta parte, CNA a lansat, pe 23 ianuarie, petitia online "Interesul public mai presus de gustul publicului", al carei scop este "de a evalua necesitatea imbunatatirii unor prevederi ale legislatiei audiovizualului pentru o definire mai clara a notiunii de interes public in programele de televiziune si de radio".

Pana in prezent, petitia CNA a strans peste 15.300 de semnaturi de la lansare, potrivit unei informari postate pe site-ul Consiliului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri