Sorin Alexandrescu, directorul general al Antenelor, posturi TV detinute de Dan Voiculescu, va fi adus joi, la Tribunalul Bucuresti, unde se va judeca recursul la decizia de arestare preventiva a acestuia. Acesta a fost arestat preventiv pe 31 mai prin decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1.
Alexandrescu vorbeste in fata magistratilor. Acesta a explicat faptul ca nu are nicio legatura cu Intact Publishing. „Acea firma detine Jurnalul National. Eu sunt director la Antena Group. Nu exista niciun schimb de informatii intre Antena Group si Intact Publishing“, a declarat seful Antenelor, relateaza Adevarul.ro.

„Stiati de adresa intocmita de Jurnalul National, trimisa de Ioan Bendei? Intact si Antena Group sunt total diferite. Am luat cunostinta despre adresa facuta pe 26 aprilie cand Bendei s-a prezentat la sediul Antena Group. El mi-a aratat acel document si asa am luat la cunostinta de existenta lui. Ulterior, ne-am intalnit la solicitatea lui“, a mai precizat Alexandrescu.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri