Premiile Oscar si alte activitati conexe ceremoniei au adus Academiei americane de film, care organizeaza evenimentul, venituri de 93,7 milioane de dolari si au generat cheltuieli de 39,7 milioane de dolari, in 2013, potrivit raportului anual al Academiei, scrie Mediafax.

Academia americana de film a avut, in 2013, venituri totale de 134,4 milioane de dolari si cheltuieli de 97,3 milioane de dolari. Atat veniturile, cat si cheltuielile au fost superioare cifrelor din 2012, cand veniturile Academiei s-au ridicat la suma de 103,3 milioane de dolari, iar cheltuielile, la 88,6 milioane de dolari.

Valoarea activelor nete ale Academiei a crescut de la 299,5 milioane de dolari, in anul fiscal 2012, la 385,3 milioane de dolari, in anul financiar 2013.

In introducerea acestui raport, Cheryl Boone Isaacs, presedintele Academiei americane de film, a citat noile realizari ale organizatiei, din care fac parte initiativele Consiliului pentru stiinta si tehnologie, un profil international in plina ascensiune si activitati din ce in ce mai numeroase, desfasurate la sediul Academiei din Londra.

"Sunt deosebit de multumita de progresele noastre rapide in ceea ce priveste Muzeul Academiei. Am realizat progrese importante cu privire la obiectivele noastre de strangere de fonduri si (...) suntem in linie dreapta pentru deschiderea unui muzeu in 2017", a declarat Cheryl Boone Isaacs.

Citeste si:
Premiile Oscar 2020: Cine sunt castigatorii editiei din acest an
Premiile Oscar 2020: Cine...

In raport sunt enumerate si cateva dintre cele mai recente achizitii care imbogatesc colectia Academiei: obiecte personale ce au apartinut regretatei actrite Shirley Temple, peruca blonda a lui Harpo Marx, unul dintre fratii Marx, si un cufar plin cu obiecte de recuzita ce au apartinut comediantului american, precum si desene si schite de productie realizate de designerul de costume Michael Woulfe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Bugetul municipiului Bucuresti va fi adoptat. Ce noi proiecte vor aparea
Setari Cookie-uri