Decizii in Mediafax Group, anterioare arestarii preventive a lui Adrian Sarbu. Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) a stabilit pentru Adrian Sarbu o remuneratie neta lunara de 25.000 de lei ca Director General al Mediafax Group, in baza unui contract de mandat incheiat in data de 12 decembrie 2014, scrie paginademedia.ro.

AGEA Mediafax Group (in insolventa) a fost convocata de catre administratorul judiciar provizoriu KPMG Restructuring SPRL in data de 9 ianuarie 2015. Adrian Sarbu controleaza direct 91,5% din Mediafax Group, si inca 4,2% prin intermediul Alerria Management Company SA.

Adrian Sarbu a fost retinut pe 2 februarie de Parchetul ICCJ. Potrivit procurorilor, grupul Mediafax a incheiat contracte cu mai multe firme fantoma pentru a evita plata taxelor catre stat. In fiecare luna, angajatii erau determinati sa semneze contracte de cesiune a drepturilor de autor cu aceste societati comerciale. Scopul final era evitarea taxelor si impozitelor aferente acestor contracte, spun anchetatorii.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri