Luna decembrie marcheaza lansarea unui nou produs destinat finantarii IMM-urilor ľ InvestFinans. Astfel, Finansbank demonstreaza inca o data implicarea in sustinerea proiectelor Intreprinderilor Mici si Mijlocii prin lansarea de produse inovatoare, specifice nevoilor de finantare ale fiecarui domeniu de activitate.

InvestFinans isi propune sa ofere firmelor mici si mijlocii o solutie de finantare, pentru a putea face fata cu succes schimbarilor legate de integrarea in Uniunea euroopeana, astfel incat sa isi poata dezvolta si sustine afacerile pe Piata Unica euroopeana.

Astfel, InvestFinans ofera finantare de pana la 100% (inclusiv TVA), pentru credite de maxim 200.000 euro, durata de finantare fiind de pana la 7 ani, iar perioada de gratie de pana la 9 luni. Principalele destinatii ale creditului sunt finantarea achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si a modernizarii si extinderii de imobile (birouri, depozite, spatii productive, etc.).

Conceptul creativ pe care se bazeaza comunicarea InvestFinans, realizat de catre Maximize Communications, se concentreaza tocmai pe expunerea in mod direct a unor exemple de investitii, ca expresie a unui produs care se adapteaza unei game largi de domenii de activitate.

ôMaterialele de comunicare pentru produsele dedicate IMM-urilor - marcate cu stampila ôIMMö ľ au fost create pornind de la nevoile specifice ale detinatorilor acestor tipuri de companii si transmit intr-un mod clar, dar ingenios, beneficiile produselor,ö afirma Ioana Popescu, din partea agentiei Maximize Communications.

Lansarea produselor special dedicate IMM-urilor a fost foarte bine primita de piata, oferta Finansbank atragand pana in acest moment 2.000 de clienti noi pentru acordarea de credite si peste 4.000 de clienti pentru operatiuni curente.

La numai cateva luni de la lansare, un alt produs ľ MedicalFinans - s-a bucurat de aprecierea sectorului medical din Romania, la a carui dezvoltare si-a adus o importanta contributie. Dovada o reprezinta obtinerea de catre Finansbank a trofeului ôMedic.roö pentru äCea mai importanta banca, firma de leasing, societate de asigurari pentru sistemul sanitarö la Gala Premiilor de Excelenta Medic.ro 2006, informeaza un comunicat al agentiei.

Un alt produs dedicat investitiilor este TransportFinans, produs de creditare destinat achizitiei de vehicule comerciale si autovehicule, aducand proprietarilor de IMM-uri doua mari avantaje: pana la 100% finantare si un credit incepand cu 0% dobanda. Aceste avantaje, precum si destinatia creditului sunt evidentiate printr-o combinatie grafica ingenioasa de text, ilustrand conturul unui autovehicul.

ôImbogatirea portofoliului nostru cu pana la 2.000 de clienti noi dovedeste increderea clientilor in produsele si serviciile noastre. Promovarea acestora este realizata de catre un personal specializat din cadrul sucursalelor Finansbank, cu ajutorul unor materiale special realizate si dedicate fiecarui produs in parte. Avand in vedere cererea existenta pe piata, pentru 2007 ne dorim atragerea a inca 5.000 de clienti pentru diferitele tipuri de credite pe care le oferim.ö declara Dl Cemal Yildirim, Vice-Presedinte Adjunct Divizia IMM Finansbank Romania.

Din partea Finansbank proiectele au fost realizate de catre: Mustafa Cavusoglu ľ Head Marketing SME Banking, Aysegul Altay ľPR Director, Laura Mut- Manager SME Marketing, Adela Visan - Product Manager
SME Marketing, Iulian Pascu - Product Manager SME Marketing, Mihaela Olaru - Product Manager SME Marketing.

Echipa Maximize Communications responsabila pentru realizarea acestor proiecte este alcatuita din Elena Scutaru ľ Account Director, Ioana Popescu ľ Account Executive, Otilia Coman ľ Deputy Creative Director, Ovidiu Juravle ľ Art Director si Angela Popescu ľ Copywriter.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri