COVID-19 la un alt post de televiziune. Angajați ai PRO TV, depistați cu coronavirus

PRO TV a confirmat oficial prin intermediul unui email că, în cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

Postul de televiziune nu menționează despre cine este vorba, ci doar că angajații infectați urmează recomandările autorităților și ale specialiștilor.

"Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor", susțin reprezentanții PRO TV.

Ieri, PRO TV a trimis o notificare mai multor instituții media prin care solicita "abținerea de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu, a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și colaboratorilor PRO TV".

Citeste si:
Clasamentul audiențelor TV în noaptea de Revelion
Clasamentul audiențelor TV în...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri