Campaniile de marketing viral, incurajate de productia si post-productia audio-video

Factor, casa de productie si post-productie publicitara condusa de Tino Furtuna, isi dezvolta capacitatile de productie pentru filmele virale de promovare conform planurilor de sincronizare a serviciilor sale cu cererea pietei si cu standardele calitative impuse de Comunitatea Europeana.

“Integrarea capacitatilor de lucru ne permite sa oferim clientilor nostri toata gama de servicii de productie si post-productie audio-video, in locatiile proprii, pentru realizarea filmelor virale de companie sau de promovare de produs. Succesul de care se bucura acest nou instrument de comunicare si cererea tot mai mare din partea clientilor ne arata ca decizia pe care am luat-o la inceputul anului de a investi in aceasta directie a fost una corecta”, a declarat Tino Furtuna, general manager Factor.

Gama de servicii integrate oferite de Factor acopera conceptul de promovare, regia, filmarea materialului si prelucrarea acestuia, precum si optimizarea sa pentru publicarea pe Internet si utilizarea in campaniile de marketing viral.

„Impreuna cu clientii nostri am identificat potentialul major al campaniilor de comunicare virala. Mediul virtual detine un potential extraordinar de crestere a brand awareness-ului prin utilizarea unor canale ne-conventionale precum Internetul, e-mail-ul sau instant messenger-ul. Acesta trebuie insa sustinut de materiale de promovare de calitate superioara care sa intretina interesul publicului”, a mai precizat Tino Furtuna.

Factor este o casa de productie si post-productie publicitara cu peste 11 ani de experienta care ofera clientilor sai solutii integrate pentru productia de spoturi publicitare si filme de companie, montaj video, inregistrare si editare de sunet, “sound design”, compozitie muzicala, grafica 2D si 3D.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri