Mentionata in “The European Legal 500” ca “o firma flexibila, eficienta, cu o mare capacitate de munca, formata dintr-o echipa solida de profesionisti tineri, dar cu un record impresionant de privatizari si M&A (fuziuni si achizitii)”, RTPR este una dintre societatile de avocatura de business din Romania cu cea mai rapida crestere. Infiintata in 2004, RTPR a reusit sa atinga o cifra anuala de afaceri de 2,5 milioane Euro in numai trei ani de la infiintare, cresterea fata de anul precedent fiind de 75%, cu mult peste nivelul pietei.

« In primii ani ne-am concentrat in primul rand pe dezvoltarea activitatii si a echipei RTPR. Am considerat intotdeauna ca pentru orice prestator de servicii, calitatea echipei este foarte importanta. Experienta, implicarea si in mod cert, profesionalismul, au determinat increderea clientilor, care au recomandat mai departe serviciile noastre. Ceea ce ne dorim este sa continuam sa construim reputatia RTPR in Romania, unde este in prezent atat de multa nevoie de servicii de calitate», spune Alexandru Retevoescu, avocat asociat RTPR.

« PR-ul are o pondere imensa in businessul de servicii, de pana la 70%. Cu toate acestea, foarte putine companii care ofera servicii in Romania au o strategie de relatii publice, iar prin relatii publice nu intelegem numai media relations. Faptul ca RTPR a sesizat aceasta nevoie, pe fondul cresterii foarte rapide a businessului lor, dar si a pietei, demonstreaza ca vorbim de una dintre cele mai dinamice firme de consultanta juridica din Romania, cu care suntem onorati sa colaboram», spune Alina Stanciu, Business Director Ogilvy Public Relations.

Citeste si:

RTPR este o firma de avocatura specializata in consultanta juridica in domeniile: fuziuni si achizitii, drept societar, finantari si imobiliare. Partenerii RTPR - Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici - sunt cunoscuti pe piata romaneasca de profil, fiind implicati in unele din cele mai complexe tranzactii din Romania, incepand cu 1998. Portofoliul de clienti RTPR include banci internationale si locale, precum si companii multinationale si fonduri de investitii.