Asociația Operatorilor de Cinema, în parteneriat și cu sprijinul Ministerului Culturii, organizează sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor care, pentru al doilea an consecutiv, îi așteaptă pe toți iubitorii de filme cu prețuri reduse întrega zi, la toate filmele și pentru toate formatele.

Astfel, mai mulți operatori s-au alăturat inițiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de experiența inegalabilă a marelui ecran, cu oferte promoționale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de orașe.

Mai exact, cinematografele care vor găzdui evenimentul de sâmbătă sunt: Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Inspire Cinema, Cinemax, CINEMA – Centrul Cultural ”Ion Besoiu” și Cinema Profesor Ioan Manole.

În programul acestora, publicul va putea găsi filme care au depășit recorduri de încasări în ultimele luni, dar și producții noi sau filme de familie încântătoare.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment și în topul preferințelor românilor ca opțiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colț al țării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioși de povești ecranizate și a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat Jacob Borover, Președinte Asociației Operatorilor de Cinema.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri