Piata autohtona a organizarii de evenimente este una extrem de dinamica, ce a cunoscut o crestere sustinuta in ultimii cinci-sase ani. Conferintele, seminariile si training-urile devin tot mai dese, mai nisate, cu vorbitori din ce in ce mai elitisti si organizatori tot mai atenti. Nisarea este si cartea pe care mizeaza Evensys, fapt demonstrat si de ultimele evenimente din portofoliul agentiei.

“Avantajul nostru a fost ca ne-am concentrat si pe segmente de nisa, neexploatate pana acum. Astfel, evenimente precum Toolbox|Shopper Marketing, Toolbox |Online Communication, Masterplan, au fost primele evenimente de gen din Romania despre subiecte precum shopper marketing, media online sau planning si strategie”, ne-a declarat Cristian Manafu, partener Evensys.

Manafu este doar ultimul actionar care s-a alaturat companiei, formata initial din Dana Dumitrescu si Valentina Topliceanu, in vara anului 2006. Cei trei actionari isi impart frateste domeniile de activitate specifice in organizarea de evenimente, in conformitate cu background-ul profesional al fiecaruia.

Cititi mai multeaici.