J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel va gazdui cea de-a doua editie "Digital marketing forum", un eveniment ce isi propune sa aduca in prim plan cele mai noi informatii despre online marketing, mobile marketing, advergaming, podcasting, blogging si tehnologia 3G.
Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu OgilvyOne, Adobe, Lipton, Beko, Pepsi si Thinkdigital si va avea loc miercuri la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul se bucura de participarea a 10 invitati internationali, specialisti de talie mondiala si europeana in materie de marketing, branding si new media. Printre acestia se numara Alexander Schoenfeld, Creative Director Landor Hamburg, Filip Pieczynski, Gemius Poland, Alain Heureux, presedinte IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Thinkdigital Europe.

In cadrul Digital Marketing Forum va avea loc lansarea primei publicatii anuale, Digital Marketing Report, care va consta intr-o analiza a domeniului online precum si o prezentare a firmelor specializate din domeniu. Deasemenea, in premiera in cadrul evenimentului se vor anunta rezultatele primul studiu “Leading Brands by Romanian Internet Users”, studiu care isi propune sa prezinte informatii de actualitate despre cele mai importante branduri vizibile in mediul online din Romania si despre influenta pe care o are acesta asupra pozitionarii brandurilor pe piata, in viziunea utilizatorilor de Internet.

Studiul contine totodata si clasamente ale brandurilor internationale si romanesti, din diverse domenii de activitate.

Evenimentul se bucura totodata si de prezenta specialistilor europeni in new media, care vor sustine o dezbatere in cadrul celei de-a treia sesiuni a Digital Marketing Forum. Prinre acestia se numara Andjelija Kovac Striko, Marketing Manager of Neogen d.o.o. (Serbia), Elena Lazarova, BU Manager, Neogen (Bulgaria) , Csanád Bánhegyi, Search Marketing Expert, Carnation (Ungaria) si Jan Sifra, Marketing & Communication Manager, eTarget (Slovacia).

In cadrul Digital Marketing Forum va fi organizata o sesiune deschisa tuturor celor care au idei noi si neconventionale de marketing in new media. "Laboratorul" va prezenta idei selectate din randul aplicantilor. Scopul acestei initiative este acela de a aduce in fata oamenilor de marketing cele mai proaspete si promitatoare idei pentru brandurile acestora.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri