Agentia de publicitate Bigger Group si-a deschis o filiala in Bulgaria

Agentia de publicitate "Bigger – Big Ideas Group" si-a extins activitatea catre piata din Bulgaria, unde si-a deschis o filiala la Sofia, in parteneriat cu agentia de "VPR Advertising".

"Am analizat activitatea multor companii romanesti si modul lor de dezvoltare in pietele din regiune si ne-am dat seama ca foarte multi clienti din Romania si-au dezvoltat businessurile pe piata din Bulgaria. De asemenea, modelul economic de tranzitie al vecinilor bulgari a permis dezvoltarea unor companii bulgaresti foarte puternice in regiune in diverse domenii, spre exemplu Pharma si FMCG, companii care se bat de la egal la egal cu multinationale din segmentul lor. In acest context, atat companiile romanesti cu business in Bulgaria, cat si cele bulgaresti cu business in regiune, au nevoie de o comunicare integrata si specifica pentru acest spatiu balcanic." a declarat directorul general Bigger Group, Marcel Straut.

VPR Advertising activeaza pe piata din Bulgaria din anul 2004, oferind servicii de communication planning, strategie de brand, dezvoltare de noi produse, package design, creatie si productie publicitara, publicitate interactiva si BTL. Portofoliul de clienti ai VPR Advertising cuprinde clienti din domenii variate: retail, food, soft & alchoolic drinks si real estate development.

Bigger este un grup de companii care ofera servicii de comunicare integrata. Grupul de companii Bigger exista pe piata din Romania inca din 2003, iar la sfarsitului anului 2007 a trecut printr-un proces de rebranding, devenind din Starlink Group, Bigger Group.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri