New York Times a lansat un site de socializare pentru cititorii sai

New York Times a lansat un site de socializare, "TimesPeople", care permite cititorilor sai sa interactioneze si sa ia legatura unii cu altii.

"Nu este un site de socializare de tipul Facebook sau MySpace, nu veti avea prieteni Times, si ei nu va vor propune intalniri. In schimb, vesi putea asambla o retea de cititori ai Times" cu care "sa impartiti lucruri interesante" vazute pe www.nytimes.com, se preciza pe site-ul cotidianului american.

Cititorii www.nytimes.com aveau deja posibilitatea de a lasa comentarii sau sa recomande articole, insa, prin intermediul "TimesPeople", lista tuturor celorlalti cititori cu care vin in contact va fi automat actualizata prin intermediul unei bare orizontale in partea superioara a site-ului.

O pagina personala, vizibila pentru membrii "TimesPeople", recapituleaza toate comentariile si recomandarile, spre exemplu cele facute asupra unui film sau a unui restaurant. Insa aceasta pagina (www.timespeople.nytimes.com) nu da acces la arhiva articolelor vazute de cititori, ele ramanand confidentiale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri