Virgil Munteanu, fostul director executiv al agentiei First One Communication, lanseaza Classic Brands, agentie de PR si comunicare strategica, axata pe tehnicile traditionale de relationare cu mass media si metodele clasice de comunicare cu publicul.
“Fiecare isi doreste sa inoveze si sa revolutioneze in orice domeniu. Cu atat mai mult, poate, in comunicare, unde te lupti sa cladesti sau sa schimbi imaginea clientului tau. Adevarul este ca, oricat de creativi am fi si oricat de multe solutii inedite am aplica, ne bazam intotdeauna pe principiile definitorii ale PR-ului si metodele clasice ale comunicarii. Ceea ce ne dorim sa oferim partenerilor nostri este, in primul rand, lucrul bine facut, eficient si la timp”, a declarat Virgil Munteanu, Managing Partner al agentiei Classic Brands.

Virgil Munteanu are peste 12 ani de experienta in domeniul comunicarii si este totodata Director General al Fundatiei Nadia Comaneci, Director de comunicare al Grupului de Actiune Antidrog si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice. Echipa Classic Brands a dezvoltat si implementat proiecte in domenii precum cel petrolier, aeronautic, imobiliar, energetic, farmaceutic, distributie, FMGC.

La o luna de activitate pe piata, printre clientii agentiei Classic Brands se numara Top Brand Distribution, El Unico, La Casa del Habano si Fundatia Nadia Comaneci.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri