Seful Grayling Romania: Piata de comunicare se va dezmorti la sfarsitul anului, odata cu revenirea investitorilor straini

Piata de comunicare din Romania se va dezmorti spre sfarsitul anului, dupa ce tara va iesi din recesiune si va atrage investitori straini, ce vor avea nevoie de servicii de comunicare, este de parere Jan Simunek, director regional pentru Europa Centrala si de Est al Grayling, fosta Mmd.
“In momentul in care se observa o crestere a investitiilor directe inseamna ca sunt companii care intra, incearca sa cumpere companii romanesti si cauta suport pentru mergers&acquisitions – e nevoie de comunicare atat externa cat si interna. Vor avea nevoie nu numai de harti ale stakeholder-ilor – cu cine trebuie sa vorbeasca – dar si sa primeasca recomandari in legatura cu strategia de comunicare”, spune Simunek.

Insa tot mai putini clienti vor cere servicii de media relations, pe care tind sa le internalizeze, optand in schimb pentru consultanta corporate si public affairs. “Daca nu aduci valoare adaugata clientului, daca oferi doar serviciile de baza de media relations e tot mai dificil sa supravietuiesti pe piata. Si nu doar in Romania, e multa presiune pe asta in Cehia si Slovacia”.

Citit mai mult in MAD, suplimentul Wall-Street de media si publicitate


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Angajați ai PRO TV, depistați cu coronavirus
Setari Cookie-uri