Revista lansata de jurnalistii care au plecat de la Academia Catavencu saptamana trecuta se va numi Kamikaze, potrivit unui comunicat postat pe site-ul catavencunou.ro.
“A fost lansat Programul Rabla pentru Ziare. Incepand de saptamana viitoare, catavencu fara moguli se numeste Kamikaze. Daca ati constatat ca vechea dumneavostra revista s-a umplut de rutina, paginile se deschid tot mai greu, are directia defecta si i-a fugit motorul, acum o puteti schimba prin Programul Rabla pentru Ziare. Cereti la toate chioscurile noul catavencu: revista Kamikaze”, se arata pe site-ul viitoarei reviste.

La inceputul lunii martie, o parte din echipa Academia Catavencu, inclusiv redactorul-sef Marius Bortea si fondatorul Mircea Toma, au parasit revista pentru a infiinta un nou titlu pe piata. Printre motivele invocate de cei care au plecat se numara presiuni editoriale si texte carora li s-a refuzat publicarea.

“In ultimul an au fost foarte multe presiuni editoriale la Academia Catavencu”, a spus Catalin Prisacariu, redactor sef adjunct al saptamanalului, unul dintre cei care a decis sa paraseasca redactia. “In anumite cazuri, presiunile au fost explicite, au ramas texte pe afara. Cele mai multe au fost recuperate si am reusit sa le publicam. Era o guerila interna la Academia Catavencu”, a adugat Prisacariu, pentru paginademedia.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri