Agentia 2activePR gestioneaza din luna februarie a acestui an conturile de PR ale celor doua mall-uri dezvoltate de turcii de la Anchor Grup, respectiv Bucuresti Mall si Plaza Romania.
Agentia a castigat pitchul organizat la inceputul acestui an si va oferi pana in 2011 servicii de PR, strategie si consultanta pentru mallurile Anchor Grup. 2activePR se va ocupa si de implementarea unor proiecte specifice pentru social media.

„Am solicitat in brieful inaintat agentiilor o viziune strategica pentru toate brandurile Anchor Grup. Am apreciat abordarea 360 si interactivitatea conceptelor prezentate de 2activePR. Diferentierea fata de celelalte agentii participante la pitch a fost data si de dezvoltarea unei platforme de comunicare digitala, care constituie pentru noi o prioritate in 2010”, a declarat Anda Marinescu, Marketing Director al Anchor Grup.

Deschis in anul 1999, Bucuresti Mall detine o suprafata construita de 99.000 mp si peste 140 de magazine. Plaza Romania a fost lansat in 2004 si are o suprafata inchiriabila de 47.000 mp.

Printre clientii 2activePR se mai numara: Albalact, Bristol Myers-Squibb, British Airways, Holcim, Lockheed Martin Aeronautics, McGraw-Hill Education, Procter&Gamble, Pernod Ricard, Romstal, Timisoreana, URSUS si Villeroy&Boch. In 2009, 2activePR a castigat conturile Timisoreana, Romstal, Lenovo, British Airways si Pernod Ricard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri