Editia de la Zalau va marca incheierea procesului de extindere a cotidianului Adevarul de Seara in Transilvania. In cursul lunii mai au mai fost lansate alte doua editii ale ziarului gratuit, la Slobozia si Vaslui.

Coordonata de Dana Gherman, redactor-sef regional AdS Transilvania, editia de Zalau a ziarului Adevarul de Seara va fi tiparita la tipografia Garamond din Cluj, iar cea de la Calarasi, coordonata de Sinziana Ionescu, redactor-sef regional AdS Dobrogea, la noua tipografie Tipomedia Bucuresti.

„Lansarile din 28 mai confirma, daca mai era nevoie, faptul ca acest proiect este unul pe termen lung. Dupa Slobozia si Vaslui, iar acum, Zalau si Calarasi, vor urma in cel mai scurt timp alte trei editii. Tin sa le multumesc, in primul rand, celor aproape 250 de colegi de la Adevarul de Seara, care produc zilnic peste 180 de pagini de ziar si peste 300 de stiri online”, a declarat Sabin Orcan, redactor-sef Adevarul de Seara.

Cele doua noi editii vor avea un tiraj mediu de 6.000 de exemplare, de luni pana vineri, iar sambata si duminica, tirajul va avea 4.000 de exemplare.

In portofoliul Adevarul Holding se mai regasesc ziarul quality Adevarul, tabloidul Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna! si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, revista Historia, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari si revista de celebritati OK!. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.