Un grup de investitori negociaza preluarea operarii The Money Channel

Postul de televiziune The Money Channel, detinut de grupul Realitatea-Catavencu, negociaza transferul activitatii de operare a business-ului catre o firma de management detinuta de investitori romani si internationali.

"Este vorba de un contract de operare. Nu presupune nicio tranzactie", a declarat pentru Wall-Street Sorin Freciu, presedinte al Consiliului de Administratie al Grupului Realitatea-Catavencu.

Firma respectiva, al carui nume Freciu nu l-a dezvaluit, va opera The Money Channel, asumandu-si intregul plan de business al postului de televiziune pentru urmatorii cinci ani. Firma va decide daca numeste alti manageri la conducerea postului. "Din cate stiu, exista multumire fata de actuala conducere editoriala", a mai spus Freciu.

Firma de management care urmeaza sa preia atributiile de operare ale The Money Channel este consiliata de catre casa de avocatura Bostina si Asociatii.

"Aceasta este o tranzactie extrem de complexa, in care sunt implicate atat casa de avocatura cat si Bostina & Associates Corporate Finance - o companie din cadrul grupului nostru, specializata in consultanta financiara strategica, fuziuni, achizitii si vanzari. Din partea casei de avocatura vor lucra atat avocati din cadrul departamentului Corporate, Mergers& Acquisitions, cat si avocati din departamentul Proprietate Intelectuala si Mass-Media”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

Echipa de avocati care lucreaza la acest proiect este condusa de Alexandra Necatu, coordonatoarea departamentului Corporate, Mergers & Acquisitions, in timp ce activitatea de consultanta financiara strategica va fi asigurata de Oana Borocan, coordonatoarea Bostina & Associates Corporate Finance.

"Este vorba despre un mandat de operare pe o perioada de 5 ani a postului Money Channel, o tranzactie complexa, probabil un first-ever pe piata media din Romania. Speram ca tranzactia sa fie incheiata pana la sfarsitul lunii octombrie”, spune Oana Borocan, coordonator Bostina & Associates Corporate Finance.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri