Mesajul postat pe pagina de Twitter a solistului Guns N’Roses, care anunta ca si-a anulat toate concertele din turneul “Chinese Democracy World Tour”, s-a dovedit a fi fals.

[Update] Solistul vocal al formatiei muzicale, Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, ar fi postat, ieri noapte, un mesaj din contul sau de Twitter prin care anunta ca toate concertele programate au fost anulate, potrivit The Reading Chronicle.

Managementul trupei a infirmat stirile aparute in presa ca urmare a mesajului postat pe Twitter, adaugand faptul ca contul de pe reteaua sociala a solistului Guns N'Roses a fost spart, arata Billboard.com.

"Toate concertele care urmau sa fie sustinute in perioada urmatoare sunt oficial anulate. Va rugam sa contactati organizatorii pentru a va putea recupera banii", suna mesajul transmis de catre solistul trupei.

Cu peste 100 de milioane de albume vandute in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii. Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar si prin prestatia live. Turneul de promovare a ultimului album al trupei “Chinese Democracy”, lansat in 2008, ii aducea pe cei de la Guns N’ Roses in premiera absoluta in Romania.

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a anuntat saptamana trecuta ca este partener al primului concert Guns N’ Roses din Romania, care ar fi avut loc in data de 21 septembrie 2010, in complexul Romexpo din Bucuresti.

Sursa foto: http://workingwithenglish.wikispaces.com/Don't+cry+by+Guns+n'+Roses


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Mayweather, amendat pentru ca a promovat criptomonede