Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Reporter Virtual scrie despre noile concedieri de la Romania Libera: "Dupa aproape un an fara concedieri, dar cu trei valuri de reducere a lefurilor, conducerea Romaniei libere a decis sa mai scada iar din cheltuieli. Astfel, au fost pusi pe liber Bogdan Costea, seful de la Sport, Valentina Grigore, sefa de la Social, Bogdan Ormuz, redactor la Sport si Aida Danaila de la Social".

• Pe pagina personala de Internet, Dan Popa se intreaba daca actiunea “Bani pentru Africa” se traduce prin generozitatea puterilor lumii sau interese financiare. China imprumuta Africii 10 miliarde de dolari. Asta inseamna de 10 ori mai mult decat imprumuturile Chinei catre africani in ultimii 25 de ani. Imprumuturile vor fi acordate in principal sub forma subvenţiilor, finantari nerambursabile şi bani sub formă de concesiuni acordate de banca Eximbank, “interpusul” guvernului chinez in materie de finantari.

Businessday.ro remarca faptul ca In primele sase luni din 2010, romanii au economisit 3 miliarde euro si se intreaba "Unde este problema?". Datele INS publicate luni arata ca, in trimestrul doi al acestui an, veniturile lunare medii ale unei gospodarii au totalizat 2.337 lei, iar cheltuielile medii 2.045 lei, ceea ce inseamna ca romanii au pus deoparte 12,5% din venit, un nou record in ultimii 10 ani, detalii mai jos, click pe grafic pentru marire.

Orlando.ro face o trecere in revista despre ceea ce vor sa faca/vor face la Google, asa cum apare in presa internationala.

• Dragos Stanca anunta pe pagina sa personala de Internet faptul ca reprezentanti Facebook si-au anuntat prezenta la RoNewMedia. "Ne bucuram ca am reusit, in premiera, sa avem la RoNewMedia un Big 4 al industriei, la un singur eveniment: Facebook, Google, Yahoo si Microsoft. La acestia se adauga multe alte nume importante, in doua zile de eveniment".

• Manafu.ro ne arata cine sunt bloggerii din Romania. "Cu RoBloggers Survey, un sondaj online initiat impreuna cu Carmen, ne-am oprit sa mai creionam profilul bloggerului roman la nivelul anului 2008. Studiul BR2009, realizat de refresh.ro, aduce cateva informatii noi in peisajul local. Mai jos gasiti cateva cifre extrase din primul set de date anuntat in aceasta dimineata de refresh.ro".

• Razvam Pascu ne impartaseste Impresii sale de calatorie din Dublin, Irlanda. "Pe scurt, as putea spune ca este un oras cu farmec, diferit de ceea ce am mai vazut pana acum. Istoria nu l-a menajat deloc, iar locuitorii sai au fost suficient de puternici sa treaca peste cotropiri succesive".

• Pe riscograma.ro ne confruntam cu intrebarea: Cu cine tine Romania in meciul SUA-Europa/China? Romania si-a marit expunerea financiara fata de SUA cu 75% intr-o singura luna - luna in care euro parea sa se duca pe copca.

• Andreea Vass enumera pe blogul sau masurile prin care Guvernul isi propune sa stimuleze spiritul antreprenorial al tinerilor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri