"Apar semne de dezmortire a economiei", titreaza Ziarul Financiar, care se intreaba totodata si cat de solide sunt acestea. "Prima tranzactie de 100 mil. euro din martie 2008 incoace, revenirea vanzarilor de camioane sau mentinerea exporturilor pe plus de 26% sunt semnale ca economia poate reintra pe crestere in 2011".

In 2021 Romania nu va mai mai avea medici, daca se pastreaza ritmul iesirilor si intrarilor din sistem din ultimii doi ani. Afla dintr-o analiza Money.ro care este tendinta migratiei medicilor si cum va afecta el sistemul medical din Romania in urmatorii ani.

"Cum arata Romania de ziua ei" scrie Financiarul, intr-un articol-retrospectiva despre ce s-a realizat si mai ales ce nu s-a realizat in ultimii 21 de ani de la Revolutie. "Economia romaneasca a ramas in recesiune, singura din UE, cu exceptia Greciei. Doar trei investitii de interes national au fost demarate din 1990 incoace: un stadion si doua autostrazi".

"CE: Romania continua sa fie afectata de problema recurenta a arieratelor", scrie Bursa, intr-un material despre datoriile Guvernului catre sistemul sanitar.

Citeste si:

Capital.ro scrie ca dezvoltatorii imobiliari spun despre programul "Prima Casa 3" ca este un pretext de marketing si atat. "Bancile au inceput sa adopte tehnici de autoaparare pentru a-si spala imaginea in raport cu clientii care le invinovatesc de blocajul in economie".

"Absorbia banilor UE, mult mai slaba ca-n 2009", ne informeaza Jurnalul national, citandu-l pe Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale.

Evenimentul Zilei anunta ca "Transporturile scot la mezat autostrazi de 1,3 milirde de euro". Astfel, potrivit articolului, Compania de Drumuri va publica pana pe data de 5 decembrie anunturile de licitatie pentru trei tronsoane de autostrada.

Jurnalistii de la Gandul au aflat ce meserii se cauta in 2011. "Dupa 20 de ani, Romania are nevoie din nou de ingineri".