Adevarul este primul ziar din Romania care si-a lansat o varianta speciala pentru iPad, ce va putea fi accesata pentru 0,79 de euro.
Aplicatia de iPad a Adevarului va include fiecare editie tiparita cotidian, dar si o serie de materiale exclusive pentru iPad. Ea va include editorialele zilei, semnate de jurnalisti si oameni de cultura precum Andrei Plesu, Stelian Tanase, Ion Cristoiu, Radu Paraschivescu sau Grigore Cartianu, arhive fotografice si materiale video.

"Conceptul aplicatiei iPad pentru ziarul Adevarul a tinut cont de modelul impus deja de mari cotidiene din Europa si va fi permanent modernizat si imbunatatit. Vom continua sa dezvoltam noi sectiuni in aplicatie si widgeturi personalizate, iar in cursul acestui an, Adevarul iPad va avea si o echipa editoriala dedicata”, a spus Aurelian Amuraritei, Web Division and Multimedia Project Director.

Peter Imre, directorul general Adevarul Holding, a declarat in cadrul jurnalului de stiri Adevarul.ro ca lansarea Adevarul iPad este un pas firesc in dezvoltarea unui trust care se doreste “compania media integrata cea mai de succes din Romania”

“Suntem intr-un moment extrem de interesant in dezvoltarea nu numai a presei si a publishingului. Eu nu cred ca publishingul, presa independenta va mai supravietui fara modele de business colateral, alternativ. Vanzarea cartilor, vanzarea cartilor electronice, e-shopul Adevarul, Click Sim, sunt modele de business colateral care asigura partea de independenta financiara si editoriala a presei”, a adaugat Imre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri