Google Hotpot, in 38 de tari, inclusiv Romania, scrie pahomi.ro. In noiembrie anul trecut Google introducea Hotpot, un motor capabil sa faca recomandari de restaurante, hoteluri si cafenele pe baza celor facute de tine si de prietenii tai.

Cat de mult interactioneaza brand-ul tau in social media, citim pe manafu.ro. Alterian, companie ce furnizeaza solutii de marketing in social media, a anuntat de curand rezultatele unui nou studiu despre social media marketing, realizat la nivel mondial.

Vine foamea?, se intreaba riscograma.ro. Una dintre cele mai grave probleme care au distrus agricultura romaneasca este ca proprietatea privata nu e cu adevarat protejata.

Un bilant economic al primului deceniu, scrie andreeavass.ro. Dilema Veche: In 2008 aveam unul dintre cele mai ridicate ritmuri de crestere economica din lume si, totusi, eram una dintre economiile cele mai nepregatite pentru a face fata crizei economice. Nu putem intelege si corecta situatia economica prezenta, fara a acorda o atentie punctuala cauzelor sale reale. E vorba de inactiunea si de excesele din ultimii ani.