Aproximativ 15.000 de vouchere au fost livrate în Capitală, pentru cei vaccinaţi anti-COVID cu schema completă după data de 31 august, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al CNCAV.

"Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început să fie deja livrate. Cred că sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti în jur de 15.000 de vouchere. În alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare aceste vouchere către centre de vaccinare şi alte 10 - 12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci e un proces în desfăşurare, dar cert este că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere. Pe această cale fac încă o dată un apel către toţi cei care îşi doresc să beneficieze de aceste vouchere, pentru toţi cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă - cinci vouchere de 20 de lei, în total 100 de lei", a declarat Andrei Baciu, potrivit Agerpres.

El a explicat că beneficiarii acestor vouchere sunt toţi cei care s-au vaccinat sau se vaccinează cu schemă completă, din momentul în care ordonanţa de urgenţă prin care a fost reglementat acest lucru a apărut în Monitorul Oficial, adică 31 august.

"Practic, toţi cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât şi cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste vouchere. Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care ajung voucherele la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-şi recolta voucherele respective. Nu trebuie să meargă în alte părţi, merg la centrele de vaccinare respective", a arătat Andrei Baciu.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri